Misszió

Misszió

 

Küldetésünk, hogy a vállalatok és intézmények egyre jobban működő, "élő" szervezetekké váljanak a vezetési, irányítási, valamint informatikai rendszereik eredményes és hatékony működése révén.

 

A szervezetek számára a fokozódó társadalmi és gazdasági elvárások, az infokommunikációs trendek folyamatosan, egyre újabb és komplexebb kihívásokat teremtenek. Így arra törekszenek, hogy a kérdéseikre és igényeikre a külvilágból érkező válaszokat és megoldásokat helyesen értelmezzék, azokat fejlődésük szolgálatába állítsák.

 

Az L-IT Group szakemberei a valós igények felmérését és azonosítását követően - szerteágazó tapasztalataikat és sokszínű kompetenciáikat felhasználva - segítséget tudnak nyújtani az optimális működést biztosító módszerek és rendszerek tervezésében, kiválasztásában és implementálásában.

 

Elhivatottnak érezzük magunkat, hogy szakértelmünkkel és minőség-orientáltságunkkal minden olyan ügyfelünk fejlődését támogassuk, amely versenyképességét, ill. eredményességét testreszabott menedzsment módszerek és informatikai rendszerek segítségével kívánja növelni.

 

Valamennyien küldetésünknek tartjuk, hogy hidat képezzünk ügyfeleink és céljaik közé: szakértelmünkkel biztosítsuk, hogy a menedzsment és az informatika már bevált, vagy legújabb vívmányai is eredményesen és hatékonyan beépülhessenek a mindennapokba: "élővé", egyre jobban működővé téve azokat.

  

 

 

 

Friss híreink
E-igazságszolgáltatási gyakorlatok Európában

E-igazságszolgáltatási gyakorlatok Európában

 

Az igazságszolgáltatás működésének átszervezése, az innovatív információ-technológiai megoldások bevezetése fontos kérdés az Európai Unióban, hiszen az igazságszolgáltatás működése közvetlenül hat a polgárok életére és biztonságérzetére is.

 

A terület adminisztrációjának átszervezése és fejlesztése magasabb színvonalú e-kormányzati szolgáltatásokat eredményez az állampolgárok számára.


 

Öregedő társadalmak, átalakuló nyugdíjrendszerek

Öregedő társadalmak, átalakuló nyugdíjrendszerek

 

A világ nyugdíjrendszereinek két, napjainkban jellemző jelenségre mindenképp megoldást kell találnia: egyrészt a folyamatosan növekvő várható élettartam, másrészt a gazdaságilag fejlett társadalmak elöregedő népességéből fakadó kihívásokara kell választ adni.

 

Jelenleg a gazdag országokban 3-5 aktív korúra jut egy nyugdíjas, a becslések szerint 40 év múlva ez 1-2-re fog csökkenni. Magyarországon körülbelül 1,3-1,4 a járulékfizetők és a nyugdíjasok aránya, valamint nagyon alacsony a gyermekszám, ezért a nyugdíjrendszer átalakítása aktuális és komplex feladat.