Minőségpolitikánk

Minőségpolitikánk

 

 

Az L-IT Group Kft. a sikeres működés érdekében arra törekszik, hogy szolgáltatásaival elérje ügyfelei és partnerei teljes megelégedését.


Legfőbb célunk a tanácsadással kapcsolatos szolgáltatási tevékenységeink minőségének folyamatos fejlesztése, megfelelés az ügyfeleink által meghatározott és elvárt igényeknek, valamint a vonatkozó jogszabályoknak.

 

Ügyfeleinkkel és partnereinkkel hosszú távú szoros kapcsolat kialakítására és megőrzésére törekszünk, szolgáltatásaink során hatékony megoldást kínálunk a felmerülő problémák megelőzésére, kezelésére és megoldására.

 

Az L-IT Group Kft. vezetése a minőség és információbiztonság iránti elkötelezettségét az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási, valamint az MSZ EN ISO/IEC 27001:2013 szabvány szerinti információbiztonsági menedzsment rendszer kiépítésével, működtetésével és folyamatos fejlesztésével kívánja hangsúlyozni.

 

Minőségcéljainkat a gyorsan változó jogi-, társadalmi- és működési környezet, valamint ügyfeleink mindenkori igényeinek figyelembe vételével az eredményességre, hatékonyságra és megbízhatóságra való törekvés alapján határozzuk meg.

 

Az L-IT Group Kft. vezetősége biztosítja és ellenőrzi, hogy minden alkalmazottja és alvállalkozója megismerje a vállalat minőségpolitikáját, a minőségirányítási és információbiztonsági rendszer alapvető céljait, felépítését és működési előírásait. Részükről elvárja, hogy azt a mindennapi munkavégzés során maximálisan alkalmazzák.

 


MSZ EN ISO 9001:2008 MSZ EN ISO/IEC 27001:2013
Friss híreink
E-igazságszolgáltatási gyakorlatok Európában

E-igazságszolgáltatási gyakorlatok Európában

 

Az igazságszolgáltatás működésének átszervezése, az innovatív információ-technológiai megoldások bevezetése fontos kérdés az Európai Unióban, hiszen az igazságszolgáltatás működése közvetlenül hat a polgárok életére és biztonságérzetére is.

 

A terület adminisztrációjának átszervezése és fejlesztése magasabb színvonalú e-kormányzati szolgáltatásokat eredményez az állampolgárok számára.


 

Öregedő társadalmak, átalakuló nyugdíjrendszerek

Öregedő társadalmak, átalakuló nyugdíjrendszerek

 

A világ nyugdíjrendszereinek két, napjainkban jellemző jelenségre mindenképp megoldást kell találnia: egyrészt a folyamatosan növekvő várható élettartam, másrészt a gazdaságilag fejlett társadalmak elöregedő népességéből fakadó kihívásokara kell választ adni.

 

Jelenleg a gazdag országokban 3-5 aktív korúra jut egy nyugdíjas, a becslések szerint 40 év múlva ez 1-2-re fog csökkenni. Magyarországon körülbelül 1,3-1,4 a járulékfizetők és a nyugdíjasok aránya, valamint nagyon alacsony a gyermekszám, ezért a nyugdíjrendszer átalakítása aktuális és komplex feladat.