Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

Napjainkban valamennyi szervezet - működjön az akár az üzleti, akár az állam- és közigazgatási szférában - legfontosabb fejlesztéseit projekt alapon valósítja meg. A fejlesztési projektek - értelemszerűen - nem képezik a napi tevékenység részét. Így a célok eléréséhez, a projekt sikeres lebonyolításához sok esetben nem áll rendelkezésre a megfelelő projektvezetési technikával, projektmenedzselési módszertannal, a szükséges mértékű gyakorlati tapasztalattal vagy speciális szaktudással rendelkező munkatárs.

Az L-IT Group szakértői több száz projekten szerzett, gyakorlati tudással rendelkeznek a projektmenedzsment területén. Munkatársaink részt vettek több, párhuzamosan futó, országos hatókörű projekt egyidejű, komplex menedzselésében mind az üzleti, mind az állam- és közigazgatási szférában. Projekt- és programmenedzsment szolgáltatásunk keretében nagy tapasztalattal rendelkező csapatot vagyunk képesek biztosítani mind a projektvezetési, mind a projektirodai feladatok ellátására.

Projekt- és programmenedzsment módszertanunkba folyamatosan beépítjük a különböző projektek gyakorlati tapasztalatait, így ügyfeleink részére korszerű, a napi kihívások során kipróbált szolgáltatást biztosítunk a projekt teljes életciklusa során: a projektelképzelés felmerülésétől, a projektek tervezésén át, a projektek adminisztratív lezárásáig.

Friss híreink
E-igazságszolgáltatási gyakorlatok Európában

E-igazságszolgáltatási gyakorlatok Európában

 

Az igazságszolgáltatás működésének átszervezése, az innovatív információ-technológiai megoldások bevezetése fontos kérdés az Európai Unióban, hiszen az igazságszolgáltatás működése közvetlenül hat a polgárok életére és biztonságérzetére is.

 

A terület adminisztrációjának átszervezése és fejlesztése magasabb színvonalú e-kormányzati szolgáltatásokat eredményez az állampolgárok számára.


 

Kevesebb baleset Európában és Magyarországon

Kevesebb baleset Európában és Magyarországon

 

Miniszteri delegációk találkoztak Moszkvában a közlekedés-biztonság javításának céljából, még 2009 novemberében. Az akkor elfogadott Moszkvai Nyilatkozat az alapja az ENSZ "Cselekvések évtizede a közlekedésbiztonságért: 2011-2020" közlekedésbiztonsági programjának, mely 2011. május 11-én lett hivatalosan útjára indítva.

 

A program a közlekedésbiztonsági problémák tudatosítását, a sikeres technikai tapasztalatok megosztását, konkrét, reális, de ambíciózus célok kitűzését és meghatározott mutatók szoros figyelemmel követését kéri tagországaitól.