Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás

 

 

Ügyfeleink számára jelentős hozzáadott értéket képvisel projektjeik szakértő minőségbiztosítása, mert számos probléma feltárására és megoldására csak ennek eredményeként nyílhat lehetőség.

 

A projektek célkitűzései abban az esetben valósulnak meg, ha a végrehajtás során elkészített termékek minősége megfelel a projekt indulásakor rögzített feltételeknek.

 

Tanácsadóink több éves, gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek nagy informatikai projektek minőségbiztosításában, amely során azt vizsgálják, hogy:

 

  • a projektben elért eredmények, elkészített termékek mennyiben felelnek meg a megbízó meghatározott igényeinek, az iparági szabványoknak, adott esetben a jogszabályi környezetnek;

 

  • a projekt végrehajtása, a projekt folyamatai mennyire követik az iparági módszertanokat és legjobb gyakorlatokat.

 

Ügyfeleink megbízásából elvégezzük projektjeik független minőségbiztosítását mind a projektfolyamat, mind az eredmények, termékek vonatkozásában.  Az L-IT Group szakemberei képesek a projekt teljes életciklusában biztosítani a folyamatos, támogató kontrollt, amely szavatolja a megvalósítás sikerét, a projekt eredményeinek, termékeinek egyenszilárdságú, jó minőségét.

 

Friss híreink
E-igazságszolgáltatási gyakorlatok Európában

E-igazságszolgáltatási gyakorlatok Európában

 

Az igazságszolgáltatás működésének átszervezése, az innovatív információ-technológiai megoldások bevezetése fontos kérdés az Európai Unióban, hiszen az igazságszolgáltatás működése közvetlenül hat a polgárok életére és biztonságérzetére is.

 

A terület adminisztrációjának átszervezése és fejlesztése magasabb színvonalú e-kormányzati szolgáltatásokat eredményez az állampolgárok számára.


 

Öregedő társadalmak, átalakuló nyugdíjrendszerek

Öregedő társadalmak, átalakuló nyugdíjrendszerek

 

A világ nyugdíjrendszereinek két, napjainkban jellemző jelenségre mindenképp megoldást kell találnia: egyrészt a folyamatosan növekvő várható élettartam, másrészt a gazdaságilag fejlett társadalmak elöregedő népességéből fakadó kihívásokara kell választ adni.

 

Jelenleg a gazdag országokban 3-5 aktív korúra jut egy nyugdíjas, a becslések szerint 40 év múlva ez 1-2-re fog csökkenni. Magyarországon körülbelül 1,3-1,4 a járulékfizetők és a nyugdíjasok aránya, valamint nagyon alacsony a gyermekszám, ezért a nyugdíjrendszer átalakítása aktuális és komplex feladat.