Közbeszerzés

Közbeszerzés

 

A közigazgatási, illetve európai uniós forrásból megvalósuló projektek megvalósításának kritikus sikertényezője a megfelelő, a projekt céljait legteljesebb mértékben megvalósító szállító(k) közbeszerzési eljárás keretében történő kiválasztása.

 

A közbeszerzési eljárások sikerességét, annak szakszerű lebonyolítása mellett, alapvetően a megfelelő előkészítés határozza meg.

Szolgáltatásunk során vállaljuk a közbeszerzési eljárások teljes körű menedzselését annak előkészítésétől a szerződéskötésig:


  • alapos vizsgálatot követően javaslatot teszünk az eljárás formájára;
  • kidolgozzuk az értékelési szempontrendszert és a műszaki leírást;
  • szakértői támogatást biztosítunk az ajánlatok értékelése során, a tárgyalásokon, illetve az ajánlatkérői kérdések megválaszolásához;
  • az európai uniós forrásokból finanszírozott projektek esetében szükség szerint lebonyolítjuk a Közreműködő Szervezettel szükséges egyeztetéseket.

 

 

Közbeszerzési szakmai minősítésekkel és széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársaink az elmúlt több mint tíz évben számos országos kiterjedésű, részben európai uniós forrásból finanszírozott, elsősorban informatikai projekt beszerzésének teljes körű menedzselését végezték.

 

A közbeszerzési eljárás megfelelő előkészítésével szolgáltatásunk biztosítja, hogy a projekt célkitűzéseit valóban megvalósítani képes szállító/szolgáltató álljon ügyfelünk rendelkezésére.

 

Szakértői támogatásunk garantálja a megrendelői igények, illetve adott esetben az Európai Unió részéről meghatározott szakmai elvárások érvényesülését.

Friss híreink
E-igazságszolgáltatási gyakorlatok Európában

E-igazságszolgáltatási gyakorlatok Európában

 

Az igazságszolgáltatás működésének átszervezése, az innovatív információ-technológiai megoldások bevezetése fontos kérdés az Európai Unióban, hiszen az igazságszolgáltatás működése közvetlenül hat a polgárok életére és biztonságérzetére is.

 

A terület adminisztrációjának átszervezése és fejlesztése magasabb színvonalú e-kormányzati szolgáltatásokat eredményez az állampolgárok számára.


 

Öregedő társadalmak, átalakuló nyugdíjrendszerek

Öregedő társadalmak, átalakuló nyugdíjrendszerek

 

A világ nyugdíjrendszereinek két, napjainkban jellemző jelenségre mindenképp megoldást kell találnia: egyrészt a folyamatosan növekvő várható élettartam, másrészt a gazdaságilag fejlett társadalmak elöregedő népességéből fakadó kihívásokara kell választ adni.

 

Jelenleg a gazdag országokban 3-5 aktív korúra jut egy nyugdíjas, a becslések szerint 40 év múlva ez 1-2-re fog csökkenni. Magyarországon körülbelül 1,3-1,4 a járulékfizetők és a nyugdíjasok aránya, valamint nagyon alacsony a gyermekszám, ezért a nyugdíjrendszer átalakítása aktuális és komplex feladat.